vi är ett hållbart och ansvarstagande klädföretag från Sverige

VÄLKOMMEN!

Vår vision är att du ska känna dig som ditt bästa jag när du klär dig i våra produkter. 

Som grundare av the_wiman vill jag utnyttja denna kanal till att med ojämna mellanrum brodera ut om olika ämnen kring utvecklingen av varumärket och annat relevant som slow fashion, fast fashion, prissättning, frakter, material, ansvar mm. Min önskan är att det även utvecklas ett slags samtal med utbyte av ideér oss emellan - att ni vill vara med och tycka till i olika frågor, hoppas ni tycker det låter bra! 

Min bakgrund är inom marknadsföring/PR och försäljning i mode-, livsmedel- och elektronikbranschen. Jag har studerat ekonomi samt inköp- och supply chain management. I tillägg kurser i textil materiallära och färglära på Borås textilhögskola och på senare år även PR på Berghs School of Communication i Stockholm.

Lite sådär vid sidan om har jag sedan 2007 gjort små projekt och förkovrat mig inom hållbar utveckling. I takt med att jag lärt mig mer i ämnet, desto svårare var det att inte aktivt vara en del av lösningen, att starta ett eget bolag var inget självklart val, även om jag drömt om det, men nu föll det sig på det sättet och det är jag väldigt glad för.

Med ett brinnande kläd-intresse från barnsben, en dröm om ett eget bolag och massor av kunskap så klarnade mina tankar och affärsmodellen vi nu jobbar fram är resultatet. 

Allt gott

/Therese

 

 

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.